Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Jó Jacket kívánok!

2012.04.07. 13:03

A tegnapi húzós este után nem tudom még, hogy mi is van :) 
Ez a blog kiegészítése Racsni blogjának, úgymond a cenzúra lomtárja :)

Racsni lakás-parája még nem oldódott meg 100 százalékig, de folyamatosan mondom neki, h no para, minden meg fog oldódni. Persze, az ő helyzetében ez sovány vígasz, még egy hete sincs kint nálunk, s csak a problémákat látja. A tegnap délután már megoldódottnak látszott lakhatás-kérdést a "főbérlőnk" sikeresen szanaszét kúrta. Ismertetem a szitut dióhélyban:

Pista meg én egy, Pista gyerekkori cimborájánál, Ferinél (továbbiakban Frank a Tank :))laktunk Wilsden Greenben a múlt szombatig. Pista novemberben, én decemberben költöztem ki Londonba. Frank nevén volt az albérlet, mi neki fizettünk, s elviekben ő fizetett az ügynökség felé. Elviekben, mert Frank igen kedveli a kólát, s mivel a kóla nem olcsó mulatság, a szerelem kettejük közt meg igen heves, a havi rentek, huss, elszaladtak, míg mi Pistával meg voltunk győződve, h minden este munka után lesz hova hazamennünk. Az együttélésünk utolsó két hetében basszott arcon minket a szomorú valóság, h bármelyik pillanatban mehetünk a picsába, mikor is kikapcsolták a netet, tv-t telefont egyik napról a másikra. Kínos beszélgetés Frankyvel, mirő ő esküdözött, h kifizeti, mert a főnöke egy űrutazáshoz elegendő pénzzel tartozik neki. Nem vártuk meg... el kezdtünk keresgélni, na, hova is tovább???
Amit tudni kell Londonról: lakást kivenni kurva nehéz. Referenciákat kérnek elöző landlordoktól, s általában kifizettetnek veled akár 6 hónapnyi albérletet is egszerre. Számunkra világos volt, h ez halva született ötlet, valami szobát kell találnunk ideiglenesen. Irány a gumtree.com, anglia expressz.hu-ja. Csakhogy, ugye itt volt még Racsni, hiszen ápr.4-én jön ki, tehát olyan helyet kell találnunk, ahol ő is elfér. Keresgélés, telefon, keresgélés, semmi. Egyik magyar haverunk, Timo javasolta, nézzük meg a wiw-et. Mire Pista: az még van?
Nekem még volt akkom wiwre, s találtunk egy aznapi hirdetés, Ealing Broadway-ben kettő személyes szoba kiadó. Na, ott majd jól elférünk 3-an is, gondoltuk. Telefon, megnéztük, költöztünk. Taktikai szempontból még nem említettük Zsolt nefű igen kedves, s szimpatikus főbérlőnknek, hogy van ám még egy Racsnink is néhány nap múlva, de erről majd folyt. köv :)

A bejegyzés trackback címe:

https://mfmp.blog.hu/api/trackback/id/tr464366713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása